الخميس، 7 يونيو 2012

مكرونة تاكو هت




المقاديير ..
1- بصل
2- فلفل أخضر
3- صحن دجاج
4- مكعب ماجي
5- زيت
6- كريمة الخفق علبه لكل صحن دجاج
7- ملح + فلفل اسود + كمون
9- مكرونه ( بيني )
8- صوص
cheesy ragu double cheddar
.
مكرونة تاكو..مكرونة تاكو
.
مكرونة تاكو..مكرونة تاكو
.
.
الطريقة..
.
نسلق المكرونه مع زيت + مكعب ماجي + فلفل اسود مكرونة تاكو
.
ونقطع الدجاج اعواد ويسلق في مكعب ماجي
.
لما تقرب تستوي الدجاج
نحط على النار زيت ومكعب ماجي نذوبه في الزيت
نحط البصل حتى يشقر ونضيف عليه الفلفل
ونقلبها على النار
بعد ما تبدأ تلين نحط الدجاج و
ونضيف الملح والكمون والفلفل الأسود..و
نقلبها
و نحطها على نار هاديه ..
.
ودحين تكون المكرونه جهزت نحطها في صينه ونحط عليها الدجاج ..
.
نضيق الكريمه المخفوقه + الصوص حسب الرغبه
ونقلبها مع المكرونه إلين ما تمتزج كل المقادير مع بعض..
وتجهز في أطباق أنيقه مكرونة تاكو
.
وتقدم مع أي طبق آخر.



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق